Utomhusbelysning har en stor inverkan på omgivningen

Att ett rum förhöjs med hjälp av dess belysningspunkter är väl egentligen allmänt känt. Men att detsamma kan göras utomhus är för många någonting nytt, och det är därför vi väljer att idag ta upp ämnet gårdsbelysning. som också är känt som strålkastare för många utav oss.

Att gå igenom en välskött allé med gatlyktor i Old English-stil slår nog an en sträng hos de flesta. Att ha utrymmet och ekonomin att skapa densamma slottsträdgårds-känsla hemma på din egen tomt är dock kanske inte så lätt. Men nu har vi hittat ett alternativ för alla er som med hjälp av led-belysning önskar göra er trädgård till ett inbjudande uterum, vare sig solen skiner eller ej.

Att hitta snygg strålkastarbelysning är inte det lättaste. De vanligaste är de gamla svarta och kantiga boxarna som oftast syns på garageuppfarter. Vi bestämde oss därför för att djupdyka i ämnet och hittade således en butik online som sålde bra belysning, med hög kvalité och som samtidigt var snygga. Leverantören Svealight hade en stor variation av just utomhusbelysning och vi föll tillsist för Led strålkastare 230V. Denna lampa använde vi sedan i ett av våra projekt, där vårt främsta uppdrag var att göra en vanlig villa-trädgård mer tilltalande.

Lampornas stilrena design i kombination med dess jämna ljusflöde och diskreta placering förhöjde verkligen trädgården. Både vi och kunden var väldigt nöjd med resultatet. Vi har sedan dess sett ett ökat intresse för just gårdsbelysning och vi tror därför att detta kanske kan bli det nya inom hem, hus och villa. Är ni osäkra på vilken produkt som passar er bäst, låna inspiration från något reportage.